glorya

Glorya feat Balkan – Calator

Au avut succes cu “Tablou”, o piesa care a ajuns la peste un million de vizualizari pe Youtube si acum continua cu un nou single, “Calator”. Glorya ft.Balkan si-au propus sa urce cat mai sus in topurile de specialitate. Cei doi artisti lanseaza azi piesa “Calator”, despre care cei care deja au auzit-o spun ca va ajunge hit. ➡ 

“Piesa ” Calator ” a luat nastere intr-o seara de lucru in studio. Aveam ideea de piesa de mult timp dar nu stiam exact cum sa o dezvoltam. Am inceput sa scriem versurile plecand de la ideea de „Calator” si gandindu-ne sa fie continuarea piesei „Tablou”. Ne-am bazat pe intamplarile reale din vietile noastre, iar rezultatul final il prezentam acum si speram sa va placa! Pentru realizarea acestei piese am lucrat cu prietenii nostrii de la EmProduction, LokoProduction si SprintMusic, iar pe aceasta cale le multumim! Pe viitor vom lansa multe piese noi , colaborari noi si cu siguranta vom mai lansa piese in aceasta formula. „Calator” este o piesa prin care noi vrem sa transmitem emotiile si trairile noastre”, spune Balkan.

„Dupa parerea mea, este o piesa de stare, in ea regasindu-se emotii traite de-a lungul anilor, toate adunate si puse intr-un singur cuvant „Calator”. Sunt convinsa ca in aceasta piesa se vor regasi multi, asa cum, de altfel, ne regasim si noi. Colaborarea cu Balkan aduce un aer fresh si va continua si pe urmatoarele piese pe care le vom lansa impreuna. Formam o echipa de aproape 6 ani si cu fiecare lansare reusim sa ne completam tot mai mult muzical. Tin sa le multumesc in mod special baietilor de la EM Production pentru sprijinul acordat acestui proiect, ei fiind si cei cu care am filmat pentru piesa „Tablou”, piesa care a reusit sa atraga atentia publicului, iar pe aceasta cale vreau sa multumesc tuturor pentru sustinerea acordata! Sper din tot sufletul ca acest proiect sa ajunga acolo unde trebuie, la sufletul oamenilor!”, a declarat si Glorya.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Traductor:
Reproductor RBD

Repro simplu

Aplicatia android RBD
Comentarii